Voor campers is er een speciale goedkope camperverzekering. Deze verzekering wijkt af van een normale autoverzekering. De camperverzekering is doorgaans goedkoper omdat er over het algemeen minder mee gereden wordt. Hierdoor loopt de verzekeringsmaatschappij minder risico en kan de premie omlaag.

GOEDKOPE CAMPERVERZEKERING VERGELIJKEN

Via onze website kunt u vrij eenvoudig op zoek naar de goedkoopste camperverzekering. Met een paar klikken krijgt u te zien welke maatschappij voor u het beste aanbod heeft. De verzekering kan direct in gaan.

Snel en eenvoudig uw camper verzekeren

Bij MKBverzekeren.nl kunt u vrij eenvoudig uw camper verzekeren. U kunt online de premie berekenen en direct de verzekering afsluiten maar u kan ons ook bellen. Wij nemen dan de aanvraag telefonisch met u door en verzekeren direct uw camper.

Camperverzekering inclusief groene kaart

Onze camperverzekering is altijd inclusief de groene kaart. Deze kaart heeft u nodig in het buitenland. Heeft u een verzekering reeds lopen maar bent u uw groene kaart kwijt dan kunt u deze kosteloos aanvragen.

Camper en wegenbelasting

Voor de camper is een andere tarief van toepassing bij de wegenbelasting. Lees u hier meer over de wegenbelasting bij campers.

Zelfbouw campers en een camperverzekering

Heeft u een zelfbouw camper dan is het ook mogelijk deze via ons te verzekeren. In de meeste gevallen zonder aanvullend inspectierapport.