Goedkope Bromfietsverzekering

Bereken hier uw scooterpremie

Bereken hier uw scooterpremie

Bij ons kunt u direct een bromfietsverzekering berekenen en afsluiten. Dit kan 24 uur per dag 7 dagen per week. Bij een bromfietsverzekering heeft u de mogelijkheid om de bromfiets of scooter te verzekeren voor de verplichte wettelijke aansprakelijkheids dekking (WA). Naast deze dekking is het mogelijk om de dekking uit te breiden naar een wa- beperkt casco dekking of een ALL-Risk dekking.

Bij het berekenen van de premie voor een bromfietsverzekering is het belangrijk alle gegevens goed in te vullen. Het maakt tegenwoordig veel uit voor de premie wie er op de bromfiets of scooter gaat rijden. Zo betalen jonge bestuurders meer premie dan oudere bestuurders.

Vergelijk Bromfietsverzekeringen

Bij ons kunt u de premie voor een bromfietsverzekering vergelijken. Wij hebben de tarieven van diverse verzekeraars in ons bestand staan. Na de berekening kunt u de offerte direct via de e-mail ontvangen of de bromfietsverzekering direct af sluiten.

Aanvullende dekkingen

Naast de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (Wa-dekking) en de All-risk dekking hebben wij ook nog twee aanvullende dekkingen.

Ongevallen Opzittende dekking
Wanneer 1 van de opzittende komt te overlijden of blijvend invalide raakt, ongeacht wie er schuldig is, volgt er een uitkering aan de opzittende of nabestaanden

Verhaalsservice
De verhaalsservice zal de schade verhalen bij de schuldige tegenpartij.

Kenteken op naam? Bromfiets verzekeren
Tip: Wanneer het kentekenbewijs op uw naam staat bent u vanaf die dag verplicht de bromfiets te verzekeren. Het maakt daarbij niet uit of de bromfiets in de schuur staat of dat u er niet mee gaat rijden. Wanneer u de bromfiets niet wil verzekeren dan moet u het kentekenwijs schorsen. Dit kan bij de TNT kantoren.

Het RDW kan u controleren en hierdoor loopt u het risico op een boete van zo’n € 340,- voor het niet verzekerd hebben van uw scooter of bromfiets.

Profiteer van ons aanbod en sluit vandaag nog volledig online uw nieuwe verzekering af. Komt u er niet uit? Neemt u dan gerust contact met ons op via 033-7113935.

Let op de geboortedatum jongste bestuurder!

Het komt regelmatig voor. Een verzekeringsnemer claimt een schade met de scooter. Echter blijkt dat de scooter is verzekerd op naam van vader of moeder, terwijl zoon of dochter erop rijdt en schade heeft gereden.

Als je een scooterverzekering afsluit, dien je de gegevens van de jongste bestuurder op te geven als regelmatige bestuurder. Indien iemand jonger dan de opgegeven regelmatige bestuurder de scooter bestuurt kan de verzekeraar namelijk een hoger eigen risico in rekening brengen. In sommige gevallen kan  je ook het risico lopen dat de verzekeraar helemaal geen dekking bij schade verleent. Je krijgt je eigen schade dan niet uitgekeerd en een eventuele schade aan de tegenpartij wordt op jouw verhaald.  Vandaar dat men de jongste bestuurder als regelmatige bestuurder op de polis wilt zien om deze situatie te voorkomen.

Het advies die wij je geven is dan ook: controleer op je polisblad op welke leeftijd de premie van jouw scooterverzekering is gebaseerd. Rijdt er een jonger gezinslid op de scooter, geef dan tijdens het afsluiten van de verzekering, de gegevens van hem of haar op. Zo voorkom je een vervelende situatie in geval van schade.

Wilt u een schade melden klik dan hier !