Voor een berekening van uw zakelijke verzekeringen als zelfstandige zonder personeel (ZZPer) kunt u hier een berekening maken welke specifiek voor uw bedrijf van toepassing is. Dit betreft het ZZP product. (ZZP-verzekeringspakket).

Er wordt een vergelijking gemaakt van een aantal verzekeraars en u kunt het beste pakket voor uzelf en voor uw bedrijf eruit halen!

Van uw bedrijfspand tot en met uw zolderkamer voor zakelijk gebruik.

 

De meeste ZZP-ers willen vooral bezig zijn met hun eigen bedrijf en besteden liever tijd aan het binnenhalen van nieuwe opdrachten dan aan de administratie. Als gevolg hiervan hebben veel ZZP-ers niet de juiste verzekeringen afgesloten omdat ze de tijd niet nemen om alle mogelijkheden en risico’s in kaart te brengen.

Iedereen kan voorwaarden doornemen en premies berekenen net zoals iedereen ook wel kan schilderen of een vloer leggen maar toch doet een vakman het stukken beter, sneller en professioneler. Wij vinden het vergelijken van alle voor- en nadelen van de diverse ZZP verzekeringen ook een vak apart en staan graag ZZP-ers bij tijdens het in kaart brengen van de risico’s en valkuilen.

Veel ZZP verzekeringen hanteren een lage instappremie voor het eerste jaar echter de volgende jaren wordt het verschil dubbel en dwars terug betaald! Dit is een typisch voorbeeld waar een bezoek van een verzekeringsadviseur van MKBverzekeren.nl u al voor extra kosten kan behoeden. Wij letten op dekkingsgraad, aanvullende dekkingen en voordelige combiverzekeringen naast de welbekende kleine lettertjes in de voorwaarden.

Onze werkwijze heeft gezorgd dat een groeiende groep ZZP-ers uit Amersfoort en omstreken zich laat adviseren doorMKBverzekeren.nl op het gebied van ZZP verzekeringen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen neem dan contact met ons op of bekijk hierboven zelf enkele ZZP verzekeringen die u via onze website kunt afsluiten.