Vele tevreden klanten

Als MKBverzekeren.nl zijn wij aangesloten bij diverse organisaties, waaronder de AFM, Kifid en de KvK.

KIFID2015logo afm

U kunt gebruik maken van ons deskundig advies, hiervoor kunt u contact met ons opnemen door ons een E-mail te zenden, te bellen of langs te komen.

Ook kunt u op deze site diverse verzekeringen direct online afsluiten, dit gebeurt dan zonder advies en heet dan “execution only”. U beslist wat u wel of niet verzekert.

Hier kunt u onze vergelijkingskaart AOV, Uitvaart en risicoverzekeringen voor MKBverzekeren downloaden. Op deze pagina kunt u ons vergelijkingskaart voor vermogensopbouw downloaden.

Zelf uw overige verzekeringen online afsluiten.

Via verschillende online rekenmodules op onze website, kunt u zelf de premies van verzekeringen berekenen en de verzekering van uw keuze online afsluiten zonder advies van een financieel adviseur. Dit wordt binnen de Wet financieel toezicht (Wft) “execution only” genoemd.

Execution only

Bij “execution only” maak u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die benodigd zijn. Omdat onze adviseurs u hierbij geen advies geven of handelingen verrichten, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag zijn wij niet aansprakelijk.

Heeft u vragen over de Wet financieel toezicht of “execution only”?

Neem dan gerust contact met ons op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie