Bij ons kunt u direct een bromfietsverzekering berekenen en afsluiten. Dit kan 24 uur per dag 7 dagen per week. Bij een bromfietsverzekering heeft u de mogelijkheid om de bromfiets of scooter te verzekeren voor de verplichte wettelijke aansprakelijkheidsdekking (WA). Naast deze dekking is het mogelijk om de dekking uit te breiden naar een wa- beperkt casco dekking of een All-Risk dekking.

Bij het berekenen van de premie voor een bromfietsverzekering is het belangrijk alle gegevens goed in te vullen. Het maakt tegenwoordig veel uit voor de premie wie er op de bromfiets of scooter gaat rijden. Zo betalen jonge bestuurders meer premie dan oudere bestuurders.

Vergelijk Bromfietsverzekeringen

Bij ons kunt u de premie voor een bromfietsverzekering vergelijken. Wij hebben de tarieven van diverse verzekeraars in ons bestand staan. Na de berekening kunt u de offerte direct via de e-mail ontvangen of de bromfietsverzekering direct af sluiten.


Aanvullende dekkingen

Naast de dekking voor wettelijke aansprakelijkheid (Wa-dekking) en de All-risk dekking hebben wij ook nog twee aanvullende dekkingen.

Ongevallen Opzittende dekking: Wanneer 1 van de opzittende komt te overlijden of blijvend invalide raakt, ongeacht wie er schuldig is, volgt er een uitkering aan de opzittende of nabestaanden

Verhaalservice: De verhaalservice zal de schade verhalen bij de schuldige tegenpartij.

Kenteken op naam? Bromfiets verzekeren
Tip: Wanneer het kentekenbewijs op uw naam staat bent u vanaf die dag verplicht de bromfiets te verzekeren. Het maakt daarbij niet uit of de bromfiets in de schuur staat of dat u er niet mee gaat rijden. Wanneer u de bromfiets niet wil verzekeren dan moet u het kentekenwijs schorsen. Dit kan via www.rdw.nl of een kentekenloket (bijvoorbeeld PostNL) of RDW-balie.