MKBverzekeren.nl in het kort
MKBverzekeren.nl is alles voor uw zakelijke verzekeringen. Wij zijn gevestigd in Leusden bij Amersfoort, in de provincie Utrecht

De eigenaar, Lars Wilkes, heeft ruim 25 jaar ervaring met zowel bedrijfsmatige – als particuliere verzekeringen. Hij weet inmiddels wat er in de markt te koop is en gebruikt zijn expertise op dit gebied om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Wij willen de ondernemer en de consument op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen een scherpe premie.

Werkwijze MKBverzekeren.nl
MKBverzekeren.nl is een onafhankelijke adviseur. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productie verplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Uw verzekering afsluiten binnen 5 minuten
Bij MKBverzekeren.nl kunt u uw verzekering in 5 minuten direct afsluiten. Mocht het echter niet lukken om online een verzekering af te sluiten dan kunt u ons ook bellen.

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week te bereiken voor al uw vragen. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt kunt u de verzekering direct online afsluiten. In de meeste gevallen heeft u direct dekking en kunt u direct rijden met uw voertuig.

Uw verzekering veilig afsluiten
Bij MKBverzekeren sluit u online een verzekering af in een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.  Voor ons volledige privacybeleid kijk op https://www.mkbverzekeren.nl/privacybeleid/

Uw persoonlijk gegevens die u doorgeeft aan MKBverzekeren.nl geven wij niet door aan derden. Wij onderschrijven de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelf sprekend beschikt MKBverzekeren.nl over de benodigde AFM vergunning en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID.