Een vergelijking van diverse verzekeraars voor uw MKB pakket.Oldtimer vrachtautoBereken hier de premie voor uw bestelauto

Meer dan verzekeren!

Goede service

Altijd lage prijs

Meeste verzekeraars

Goede prijs / kwaliteit verh.

Bereken hier uw ZZP pakketverzekering

Klik hier voor uw ZZP pakketvergelijking

www.twenteverzekeringen.nl is onderdeel van www.mkbverzekeren.nl

       Twenteverzekeringen.nl

De eigenaar, Lars Wilkes, heeft bijna 25 jaar ervaring met zowel particuliere- als bedrijfmatige verzekeringen. Hij weet wat er in de markt te koop is en gebruikt zijn expertise op dit gebied om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Hij wil de consument op een onafhankelijke manier helpen met het vinden van de beste verzekeringen tegen een zeer scherpe premie.

De voordelen van Twenteverzekeringen.nl

Direct online afsluiten

25 % internetkorting

Goede en snelle service

Hele goede verzekering tegen zeer scherpe premie

Werkwijze Twenteverzekeringen.nl
Twenteverzekeringen.nl is een onafhankelijk tussenpersoon. Wij hebben geen financiële verplichtingen of productie verplichtingen naar welke maatschappij dan ook. Dit betekent dat wij voor u altijd op zoek zijn naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.

Uw verzekering afsluiten binnen 5 minuten
Bij Twenteverzekeringen.nl kunt u uw verzekering in 5 minuten direct afsluiten. Mocht het echter niet lukken om online een verzekering af te sluiten dan kunt u ons ook bellen. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week telefonisch te bereiken voor al uw vragen. Nadat u een vergelijking heeft gemaakt kunt u de verzekering direct online afsluiten. In de meeste gevallen heeft u direct dekking en kunt u direct rijden met uw voertuig.

Tel. 033-7113935

Veilig en betrouwbaar
Uw verzekering veilig afsluiten! Bij Twenteverzekeringen.nl sluit u online een verzekering af in een veilige en betrouwbare gebruikersomgeving. Hierdoor is uw privacy gewaarborgd.

Uw persoonlijk gegevens die u doorgeeft aan Twenteverzekeringen.nl geven wij niet door aan derden. Wij onderschrijven de regels van het College Bescherming Persoonsgegevens. Vanzelfsprekend beschikt Twenteverzekeringen.nl over de benodigde AFM vergunning en zijn wij aangesloten bij het klachteninstituut KIFID.